algorithmity.png

Алгоритмити е стартъп, създаден от експерти в софтуерното консултиране и разработване на частични и цялостни технологични решения.    

Компанията е основана през 2019 г. в София и обединява професионалисти от различни сфери на ИТ индустрията с богат опит и страст към иновациите и развитието. Основен техен клиент е водеща американска ЕдТех компания, разработваща платформа за високо-интерактивни уроци по математика и литература.    

Алгоритмити подкрепя социални проекти, свързани с образование, здравеопазване, екология и инфраструктура - както материално, така и с доброволческа дейност.

Llinkedin

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Дарителска кампания на Algorithmity с Платформата.бг

януари - декември 2023

Безплатно образование на световно ниво за всички учители и ученици!

khan_platformata.png

От “Образование без раници" силно вярваме в избраната от нас кауза – да осигуряваме достъп до качествени безплатни дигитални ресурси и да подкрепяме учащи, учители и семейства в постигането на високи образователни успехи.

Основният ни проект е развитието и поддържането на българската версия на най-голямата образователна платформа в света – Кан Академия (bg.khanacademy.org) – безплатна за всички, навсякъде и с която всеки може да научи всичко.

Също така консултираме МОН, училища и учители как да използват най-подходящите технологии, платформи и приложения за образование, за да могат по-уверено да осъвременяват образователния процес  в българските училища.

За да продължим да подкрепяме още повече учители, ученици и родители и да спомагаме за вдигане качеството на образованието в България, ние самите имаме нужда от подкрепа. 

За какво дарявате:

  • Превод и адаптиране на още качествено учебно съдържание в българската версия на Кан Академия.
  • Подкрепа за учители и училища чрез обучения, безплатни уебинари и консултации.
  • Представяне на Кан Академия в училища из цяла България, мотивиране на ученици и цели класове и подпомагане техния напредък в ученето чрез “онлайн олимпиади” с награди за ангажираност и успехи.
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта