1-platformata.jpg

А1 България е част от A1 Group - водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 27 млн. клиенти, който оперира в седем държави. Портфолиото на А1 България включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни, финансови услуги и дигитални бизнес решения. Палитрата услуги на компанията се допълва от собствени спортни ТВ канали MAX Sport, дигитална платформа A1 Digital, интерактивна телевизия Xplore TV, както и ICT решения в подкрепа на бизнеса и публичните организации.

Компанията със своите 3600 служители развива устойчива политика за корпоративна социална отговорност. През 2022 г. в основния ѝ обхват са инициативи в полза на уязвими деца, образователни, спортни и културни проекти и такива, свързани с онлайн грамотност и кариерно ориентиране. Отражение в политиката за корпоративна социална отговорност намира и стратегията на A1 Group за устойчиво развитие на бизнеса, фокусирана върху опазване на околната среда, развитие на обществото и корпоративното управление (ESG – Environment, Society & Corporate Governance).

Web Page: www.a1.bg/bg

Дарителска кампания на A1 в Платформата.бг

Ситуацията в Украйна ангажира А1 и нейните служители да се включват в кампанията #ЗаДоброто за подкрепа на пострадалите от войната чрез изпращане на хуманитарна помощ и подкрепа на бежанците в България.
Благодарим на всички дарители!

8 март - 27 април 2022

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

А1 подкрепя: #ЗАДОБРОТО в полза на семейства от Украйна

a1_zadobroto.png

Приятели, с болка и мъка следим войната в Украйна и от първия й ден мислим как можем да помогнем. Обмисляхме как не просто да бъдем полезни, а да подкрепим максимално ефективно стотиците семейства, които бяха принудени да напуснат домовете си, да изоставят работата си, да облекат децата си и с по една раница да побягнат към България, за да се спасят от войната. Те са наши братя, сестри, деца, а тази война се превърна във война срещу цивилизацията. Пристигащите, но и тези, които остават там, имат нужда от подкрепата и силата на доброто в нас.

Ние вярваме, че човешката добрина е по-силна от ракетите, танковете и бомбите и докато можем, ще се броим за тази вяра с всички възможни ресурси.

За какво ще се използват средствата по кампанията: за консумативи, храна, лекарства, настаняване, вещи и услуги, които осигуряват нормалния престой на украинските бежанци у нас; за консумативи и материали за хората, които са останали да се борят за страната си, и за транспорт до Украйна. Трябва да е ясно, че извън границите на ЕС доставянето на тази помощ ще е трудно. Ще направим максимално възможното да проверяваме хората, с които работим, но в дни на война понякога ще е невъзможно да имаме контрол над всичко.

Ще организираме осигуряването на медицинска грижа за пристигналите у нас деца, жени и мъже в координация с болници - наши партньори. При необходимост ще осигуряваме само средства за лечение, ако то не може да бъде поето от лечебното заведение. Значение има само това: доброто да е повече, много повече от лошото.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта