Всички кампании

Ела и ти на старта!


Подкрепи нашите два разЛични отбора за участие в предстоящото планинско състезание!

Ние, група ентусиасти, които вярват във възможното невъзможно. Благодарение на Вашата подкрепа напреднахме в подготовката за предстоящето състезание.

С нашата подкрепа хората с увреждания - трудно- или напълно неподвижни, успяват да достигнат до труднодостъпни места, закътани в нашата природа. Докосваме се до свят, изпълнен с много емоции, предизвикателства и силни преживявания. Така вече 5 години заедно градим мостове между човешките сърца, проповядвайки решително равнопоставеност и толерантност.

Ела и ти на старта! Стани част от най-готиния отбор в 11-километровото състезание "По стъпките на Алеко", което ние ще изминем заедно с 2-ма човека с увреждания.

Заедно разбихме стереотипа и доказваме, че и те могат! Участвахме в предишните 2 издания и завършихме в рамките на контролното време, в което дори не всички участници без двигателни проблеми успяват!

Състезанието ще се проведе на 1-ви октомври 2022 г. А дотогава продължаваме да търсим съмишленици – с нашата кауза се ангажират ентусиасти от всякакви сектори и професии. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно - планината, приключенията и състезанията! Ние сме звездите на състезанието и не оставаме незабелязани! Носим брандирани екипи и сме лесно разпознаваеми.

С Вашата подкрепа вече имаме нова носилка, на която трябва да се направят още малко подобрения, за да застане на старта /набавяне на специални колани за теглещите, гума планински терен, екипи за участниците, каски, ръкавици, дъждобрани/. Същевременно имаме огромна необходимост от помещение, в което да съхраняваме целия си инвентар.  А наем на помещение, за момента е непосилен за нас. Започнахме и регулярни тренировки в планината. В процес на подготовка сме на отличителни екипи, за което имаме нужда от още малко подкрепа. И не на последно място и много важно са наградите-стимул за участниците - най-малко 20 доброволци-бегачи.

Благодарим за подкрепата. Ела и ти на старта

 

Повече за нас:

Досега вече 125 човека с увреждания и над 300 доброволци имаха своите разЛични преживявания - участваха в преминаването по въжен тролей над водопади, посетиха пещери, издигаха се с въжени системи, достигнаха на водно колело до остров. Участвахме в две планински бягания с носилка, с шейни, теглени с турови ски и достигане до планински върхове. Част от инициативите ни досега бяха подкрепени от Столична община. През 2019 година получихме награда от TIMEHEROES в специално създадената за нас категория „смел подход“. За 2022 г. имаме по-амбициозен план, включващ и подготовка на състезателните ни екипи и набавяне на специализиран инвентар.

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS ELA на номер 17 777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Новини и коментари

Основна снимка
Фондация 'Ела и ти'
Дарения
 1,275  лв.

Целева сума
 4,600  лв.
Край на кампанията
30.09.2022
Дарители
13

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Ела и ти"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Иван Филипов  40  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Мариела Цекова  300  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  200  лв.

Дар за дарители


Дарете 100 лв. и ще получите:
алучиниева бутилка за планина

Общо 0 дара са осигурени.
Количеството е изчерпано.
 

Инициатор

Основна снимка
Фондация 'Ела и ти'

QR Code на кампанията

Ела и ти на старта! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта